A Vezetők Klubja ügy iránt lelkes, és a csapatukat emberileg is támasztani törekvő vezetők közössége.

 

Mi ez?

A Vezetők Klubja egy klub részes, avagy más néven: szolgáló vezetőknek. Akkor ajánljuk, ha egyre gyakrabban futsz olyan témákba és/vagy helyzetekbe bele, amit a csapatod tagjaival nem tudsz megbeszélni, és a főnököd nem értene meg.

 

Miben más?

A Vezetők Klubja legfontosabb különlegessége, hogy ide emberek járnak. Tehát nem vezetők pusztán csak, hanem emberek, akiket az „ügy” és a „küldetés” mellet csapatuk emberi kihívásai is foglalkoztatnak.

Meghatározó tapasztalunk, hogy munka és magánélet végül nem szétválasztható, egyik a másikba, másik az egyikbe folyik, amivel szembenézni nem csak úgy fontos, hogy az emberek a munkát a magánáletben próbálják elhelyezni, hanem fordítva is. A munkának igenis van felelőssége a magánélet felé, a jó vezetőknek igenis dolga a csapata életének harmonizálásában segíteni.

 

 

Alkalmak

A Vezetők Klubja zártkörű, havonta egyszer, keddi napokon találkozik. A kezdeményezés új. A találkozókat Joós István vezeti.

 

Díjak

A Vezetők Klubja részvételi díjai:

  • egy alkalom: 30 000 Ft
  • éves tagság: 300 000 Ft

A tagok vendége(ke)t ingyenesen hozhatnak.

 

Jelentkezés

 

Háttér

A Vezetők Klubja alapja sok éves tapasztalatunk a vezető magánya témában. Vannak dolgok amiket valóban csak más vezetők értenek meg – amikhez mi tudjuk egymásnak  a legjobb tanácsokat adni.

Hitvallásunk egy egyszerű képlettel kifejezve:

 

jó cél x kitartó erőfeszítés x helyes emberség = értékes munka + értékes kapcsolatok = SIKER (+ derű + egészség)

 

Meggyőződésünk, hogy vezetni nem csak jó cél, hanem felvállalt emberség dolga, a jó vezető őszinte ember és az őszinte ember jó vezető is kell legyen. Tapasztalatunk, hogy mások emberségének munkahelyi támasztása nem egyszerű, viszont a sikerhez nélkülözhetetlen.

 

Kapcsolódó megértéseink:

  • a vezető helye ALUL van 
  • helyes működéshez JÓL kell legyen
  • beosztottakra támaszkodni lehet, de VESZÉLYES
  • funkció hiába jó, Ügy is KELL hozzá
  • szükségünk VAN egymásra

 

Megfigyelésünk, hogy senki nem kész vezető, hanem ezt fokozatosan tanuljuk mind, válságok tüzében edződve és a mindennapok kihívásai által csiszolódva – az alábbi korszakos ábrába foglaltuk A Vezető Útját össze.

Bővebben erről: blogunkban.